Tarih: 08.03.2023 15:12

Amedspor hocasından çarpıcı açıklamalar

Facebook Twitter Linked-in

Bursa’da Amedspor’a yapılan ırkçı saldırıların ardında, Amedspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım yaşadıklarını anlattı. Yıldırım, güvenlik güçlerinin bu kadar rahat olacağını tahmin etmediğini ifade ederek, ‘’Hakem adlığı talimata göre maçı yönetti’’ dedi. 

Amedspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Bursa’da bir organizasyonun olduğunu ve güvenlik güçlerinin ise bu kadar rahat olacağını tahmin etmediğini ifade ederek şunları söyledi:

Amedspor’u sadece Diyarbakır olarak algılamasınlar

Güvenlik güçleri maalesef çok rahat davrandılar her türlü kışkırtmaya izin verdiler. Hakemi hiçbir şekilde şikayet etmiyorum. Aldığı talimatı yerine getirdi. Saha içerisinde Üç bıçak iki kurşun atıldı. Hakemin maçı iptal etmesi gerekiyordu. Aldığı talimata göre iptal etmedi. Hakemi tebrik ediyorum. Öyle şartlarda oynadık ki maçı maçtan çok uzak yere gitti. Uzak yere gitmesinden dolayı da mağlup olduk. O şartlar istediğimiz şekilde oynayamadık. Biz buraya geldik. Burada da inşallah uzun süre çalışmaya devam edeceğiz. Amedspor’u sadece Diyarbakır olarak algılamasınlar. Koskoca bir Doğu ve Güneydoğu Anadolu var. Bu takımın hocalığını yapıyorum. Memnunum. Futbolcularımda bu takımda oynamaktan çok memnunlar. 

2 yıl önce Amedspor'da oynayan Çağatay teröristti de! Bursaspor'da oynayınca kahraman mı  oldu şimdi

Bursaspor’un golünü atan Çağatay 2 sene önce Amedspor’da oynuyordu. O zaman Çağatay teröristti diyorlardı. Şimdi kahraman oldu. Bursaspor’lu Sinan ise transferimizin gündemindeydi. Olmadı. Sinan burada oynasaydı aynı mesajı atabilecek miydi? Çok merak ediyorum. Şunu söylemek istiyorum. Biz teknik adamlar, futbolcular bu tür siyasi işlerin içine girmememiz gerekiyor. Ekmek paramızın peşindeyiz. Yarın gider başka takımda çalışırız. Siyaset başkalarının yapacağı iştir. Futbolcu ve hoca arkadaşlarıma sesleniyorum. Eminim ki çok memnun şekilde ayrıldılar buradan. Bizde memnunuz. Bu kadar hengâmenin ardından mağlup olmamıza rağmen havaalanına gelen taraftarlarımıza teşekkür ederiz. İşi siyasete dökmede futbolun içerisinde kalmamız gerekiyor. Kötü bir olaydan sonra birçok insanın aferin elinize sağlık demesi benim çok zoruma gidiyor. Bursaspor taraftarını tebrik etmek isterdim. Ama etmiyorum. Bizlere hak etmediğimiz şekilde davrandılar. Kendilerine yakışanı yaptılar. Bizde kendimize yakışanı yapacağız. Buraya gelen takımları çiçekle karşılayarak kazanmaya odaklı sezon sonunda şampiyon olacağız. Şampiyon olduktan sonrada bize yapılan bu ayıbı onlara laikiyle göstereceğiz. Hak etmediğimiz şeyler yaşadık. Hak ettiğimiz şampiyonluğu almak istiyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —