Tarih: 24.03.2023 13:07

AK Parti aday adayı Dürdane Beyoğlu: Diyarbakır’lı kadınların sesi olmak istiyorum

Facebook Twitter Linked-in

Aktivist siyasetçi Dürdane Beyoğlu AK Parti’den aday adaylığı için başvuruda bulundu. Beyoğlu, ‘’Diyarbakır’lı kadınların sesi olmak için’’ aday adayı oldum dedi.

Verdiğim mücadeleyi meclise taşımak istiyorum

Diyarbakır’da özellikle dar gelirli ve yoksul kesimlerin yaşadığı Merkez Bağlar ilçesinde kadınlar başta olmak üzere bir çok kesimin yaşamına dokunan Dürdane Beyoğlu, en fazla haşır neşir olduğu bölge ise dar gelirli ve yoksul kesimlerin yaşadığı eski Bağlar bölgesi. Gittiği yerde kadınlar tarafından “Diyarbakır’ın vicdan annesi” olarak karşılanıyor. Diyarbakır'da büyüyen Dürdane Beyoğlu, bugüne kadar verdiği mücadeleyi milletvekili olarak meclise taşımak istiyor. Beyoğlu, ”Bugüne kadar makam ve mevki sahibi olma derdim hiç olmadı. Ben kadınların sesi olmak istiyorum. bunu başarabileceğime inandığım için bu yola çıktım. Benim için siyaset ait olduğun topluma, sana kimlik veren ve değer katan şehre gönülden, hiçbir makam ve mevki beklemeden hizmet etmek anlamına geliyor. Mütevazi olmayı, insanların derdiyle dertlenmeyi her şeyden değerli bulurum’’ dedi.

Halkı seçimden seçime hatırlamamak gerekir

Halkı seçimden seçime hatırlama düşüncesinin baştan sona yanlış. Olduğunu ifade eden Dürdane Beyoğlu şunları söyledi:

Cumhurbaşkanımızı güçlü kılan halkın içinde olmayı bir yaşam biçimi haline getirmesidir. Bizden de bunu istiyor. Ben yıllardır aynı tempo ve heyecanla halkın içindeyim. Nerede, ne var çok iyi biliyorum. Kadınlarla mükemmel bir bağımız var. Neredeyse aile olduk. Samimiyetimize çok inanıyorlar. Benim için önemli olan bu. Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh var. Halk kendisine çok güveniyor. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —