Gazeteistasyon- Diyarbakır’da Tahir Elçi davasını izlemek üzere Diyarbakır’a gelen Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Dudu, “Elçi davasında deliller karartılmış”dedi
Diyarbakır 10. Ağır Ceza mahkemesinde görülen Tahir Elçi duruşmasını izleyen, Memleket partisi Genel Başkan yardımcısı Mevlüt Dudu, duruşma tamamlandıktan sonra basın açıklaması yaptı. Dudu, Tahir Elçi cinayeti ile ilgili delillerin daha ilk günden itibaren karartılmaya başlandığını beliterek şöyle dedi:
“Gerçekler örtbas edilmeye çalışılmış ve sağlıklı bir soruşturma yapılamamıştır. Bugün burada bulunan bunca insan ve duruşmaya katılan avukatların tek bir talebi vardır. O da adil bir yargılama yapılarak gerçek fail ve azmettirenlerin ortaya çıkarılmasıdır. Biz Memleket Partisi olarak sonuna kadar bu konunun takipçisi olacağız ve ömrü boyunca ‘cezasızlık’ ile mücadele etmiş bir hukuk adamının cinayet dosyasının cezasızlık ile kapanmasına, faili meçhuller listesine eklenmesine izin vermeyeceğiz.”